ЗА НАС

Защо да изберете нас?

Ключарски услуги Люлин. Автоключар.

Ключарска фирма МОБИЛОК ЕООД е специализирана както в общо-ключарските така и в автоключарските услуги. Доверявайки се на нас ще получите професионално обслужване на конкурентни цени. С навлизането на високите технологии в автомобилостроенето, неимоверно се налага и експертите, които се занимават със сигурността на автомобилите да разширяват познанията си. 

Ние сме специалиазирани в работата с фабрични имобилайзери на автомобили, фабрични аларми, аварийно отключване на коли, както и направата на нов ключ при напълно изгубени ключове на автомобили.

Извършваме и общо-ключарски услуги - аварийно отключване на врати, монтаж на брави и ключалки.

Най-бърза аварийна ключарска помощ ще получат клиентите в близост до западните квартали на София - Света Троица, Илинден, Гевгелийски, Банишора, Люлин, Захарна Фабрика, Бакърена Фабрика, Модерно предградие, като разбира се обслужваме и всички останали райони на София и околностите. В повечето случаи сме в състояние да решим проблема с автомобила Ви или домашната ключалка на място, само с една визита.

В нашето ключарско ателие в Люлин Вие ще бъдете посрещнати и обслужени от:

1. инж. Антон Ганчев - Управител на Мобилок ЕООД, професионален ключар от 1998 г., Член на Националната Асоциация на Ключарите, Акредитиран Автоключар от международната Асоциация на Автоключарите

2. Христо Делиоланов - Професионален ключар от 2009 г., част от екипа на Мобилок ЕООД от основаването на фирмата през 2012 г. до днес